Annuleringsregeling

Wat als ik toch niet aan Expeditie Wildeman kan of wil deelnemen?

Het kan gebeuren dat jij je na aankoop van een ticket  bedenkt of door bijzondere omstandigheden in het weekend van 29 mei tot 1 juni 2025 toch iets anders moet doen of verhinderd bent. We begrijpen dat jij je dan alsnog wilt afmelden voor Expeditie Wildeman en als het even kan je geld terug wilt. Dat is jouw kant van het verhaal.

Onze kant van het verhaal is a) dat annulering van je deelname voor ons extra administratief werk met zich meebrengt, b) dat we vanaf het moment dat jij je ticket bestelt, wij in de logistiek (zoals bij de inkoop van de catering en plaatsen van het aantal workshoptenten) rekening houden met je komst en c) dat we het jammer zouden vinden om enerzijds mannen te moeten teleurstellen en anderzijds op het laatste moment toch nog lege plaatsen op Expeditie Wildeman te hebben.

Daarom bieden we je in dit geval de volgende mogelijkheden:

  1. Tot 8 weken voor aanvang kan je annuleren door een email naar johan@mannenhart.nl te sturen. In dit geval storten wij het aanbetaalde bedrag MINUS € 25 administratiekosten terug op je rekening.
  2. Tot 4 weken voor aanvang kan je annuleren door een email naar johan@mannenhart.nl te sturen. In dit geval storten wij van het aanbetaalde bedrag 50% terug op je rekening.
  3. Tot 1 week voor aanvang kun je ticket doorverkopen aan een andere man. Geef uiterlijk woensdag 21 mei 2025 aan johan@mannenhart.nl door aan welke man je je ticket hebt doorverkocht en wat zijn e-mail adres is, zodat we je plaatsvervanger één week voordat Expeditie Wildeman begint per e-mail kunnen informeren over de laatste praktische details. Potentiële andere deelnemers kun je wellicht bereiken via de vermelding van het evenement op Facebook.

Na 30 april 2025 is er geen restitutie van je aanbetaling meer mogelijk en kun je alleen gebruik maken van mogelijkheid 3!

Na 21 mei 2025 is het niet meer mogelijk om je deelname aan Expeditie Wildeman te annuleren!