Annuleringsregeling

We leven in onzekere tijden. Op het moment dat we dit schrijven zijn openlucht festivals toegestaan en alle campings in Nederland gewoon open. Maar het verleden heeft ons geleerd dat we flexibel moeten zijn en elke keer kijken/voelen wat er wèl kan.

Wat als Kamp Wildeman 2023 niet door kan gaan?

Mocht recreatief verblijf op Kamp Wildeman in het weekend van 18- 21 mei 2023 door op dat moment geldende overheidsmaatregelen praktisch niet mogelijk zijn, dan zullen wij jouw verblijf annuleren. Jij kunt vervolgens uit onderstaande 5 opties kiezen:

a) je behoudt je ticket om daarmee deel te kunnen nemen aan Kamp Wildeman zodra dit wel door kan gaan;

b) je behoudt je tegoed als aanbetaling voor een andere activiteit van Mannenhart (zoals Free Man van 1 t/m 3 september 2023) en laat het openstaande bedrag op onze rekening staan;

c) je verzoekt ons om terugboeking van je deelnemersbijdrage minus een gift om de kosten voor de organisatie van Kamp Wildeman te dekken;

d) je verzoekt ons om terugboeking van je deelnemersbijdrage minus € 25 administratiekosten;

e) je verzoekt ons om terugboeking van je volledige deelnemersbijdrage (exclusief € 1,21 boekingskosten).

Wat als ik toch niet aan Kamp Wildeman kan of wil deelnemen?

Het kan ook gebeuren dat het Kamp Wildeman wel door kan gaan, maar dat jij je na aankoop van een ticket  bedenkt of door bijzondere omstandigheden in het weekend van 18 – 21 mei toch iets anders moet doen of verhinderd bent. We begrijpen dat jij je dan alsnog wilt afmelden voor Kamp Wildeman en als het even kan je geld terug wilt. Dat is jouw kant van het verhaal.

Onze kant van het verhaal is a) dat annulering van je deelname voor ons extra administratief werk met zich meebrengt, b) dat we vanaf het moment dat jij je ticket bestelt, wij in de logistiek (zoals bij de inkoop van de catering en plaatsen van het aantal workshoptenten) rekening houden met je komst en c) dat we het jammer zouden vinden om enerzijds mannen te moeten teleurstellen en anderzijds op het laatste moment toch nog lege plaatsen op Kamp Wildeman te hebben.

Daarom bieden we je in dit geval de volgende mogelijkheden:

  1. Tot donderdag 24 maart 2023 kan je annuleren door een email naar johan@mannenhart.nu te sturen. In dit geval storten wij het aanbetaalde bedrag MINUS € 25 administratiekosten terug op je rekening.
  2. Tot donderdag 20 april 2023 kan je annuleren door een email naar johan@mannenhart.nu te sturen. In dit geval storten wij van het aanbetaalde bedrag 50% terug op je rekening.
  3. Tot woensdag 10 mei 2023 kun je ticket doorverkopen aan een andere man. Geeft uiterlijk woensdag 10 mei 2023 aan johan@mannenhart.nu door aan welke man je je ticket hebt doorverkocht en wat zijn e-mail adres is, zodat we je plaatsvervanger één week voordat Kamp Wildeman begint per e-mail kunnen informeren over de laatste praktische details. Potentiële andere deelnemers kun je wellicht bereiken via de vermelding van het evenement op Facebook.

Na 20 april 2023 is er geen restitutie van je aanbetaling meer mogelijk en kun je alleen gebruik maken van mogelijkheid 3!

Na 10 mei 2023 is het niet meer mogelijk om je deelname aan Kamp Wildeman te annuleren!