Praktische zaken

Expeditie Wildeman praktisch

 Expeditie Wildeman in het kort:

4 volle dagen & 3 nachten

75+ man bijeen

10 maaltijden (heerlijk biologisch eten)

11 workshop rondes

4 keer een sharingcircle met een vaste groep

Keuze uit meer dan 50 verschillende workshops

  • mooie ontmoetingsplek in de natuur
  • tijd voor jezelf en verbinding met andere mannen

Lokatie en route

De vijfde editie van Expeditie Wildeman vindt van donderdag 29 mei t/m zondag 1 juni 2025 plaats op Landgoed De Zonnebloem te Winterswijk. Het adres is: Slingeweg 12-14, 7115 AG Winterswijk-Brinkheurne.

Nadat je een ticket voor Expeditie Wildeman gekocht hebt, ontvang je een email met een routebeschrijving.

Eten & drinken

Chef Jochem Meijer (uit ‘de stal ‘ van Conan Luidens) zal met een team van vrijwilligers gezond en lekker eten voor ons koken. We verheugen ons op een kleurrijke mix van hoofd- en bijgerechten, die met liefde zijn klaargemaakt. Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch.

Al deze maaltijden plus onbeperkt gebruik van thee en water zijn bij de prijs van het Expeditie Wildeman inbegrepen. Voor een bord, mok en bestek zorg je zelf.

Heb je speciale dieetwensen? Deze kun je bij je aanmelding voor het Expeditie Wildeman aangeven.

Overnachten

Op Expeditie Wildeman kun je in je eigen tentje, camper of caravan overnachten.

Er is plek voor maximaal 120 deelnemers en voor maximaal 12 campers of caravans.

Verantwoordelijkheid

Om als organisatie de energie van Expeditie Wildeman te kunnen dragen en de deelnemers de nodige basisveiligheid te bieden, hanteren we tijdens Expeditie Wildeman een aantal ‘kamp-regels’. Deze regels komen er in essentie op neer, dat

  • we op een respectvolle manier met ons zelf, elkaar en alles op het kampeerterrein om gaan;
  • iedere deelnemer vrij is om wel of niet aan de aangeboden activiteiten deel te nemen en zelf verantwoordelijk is voor zijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid;
  • er geen alcohol geschonken en gedronken wordt;
  • er geen geestverruimende middelen gebruikt en verhandeld worden.

Kosten

Voor een Standaard Ticket voor Expeditie Wildeman 2024 betaalde je € 369. Deze prijs was inclusief 10 biologische maaltijden, verblijf in je eigen tentje op het kampeerterrein en deelname aan het programma. De toegangsprijs voor Expeditie Wildeman 2025 moet nog vastgesteld worden!

Wanneer je met een camper of caravan komt, geldt er een toeslag op de deelnemersprijs van € 18.

Jongeren t/m 28 jaar en mensen met beperkte financiële middelen kunnen met € 30 korting een Budget Ticket kopen. In plaats van € 369 betaalde je in 2024 dan € 339 (exclusief camper/caravan-toeslag).

Draag je Expeditie Wildeman een warm hart toe en kan en wil je iets meer voor Expeditie Wildeman betalen? Dan is er ook nog de mogelijkheid om voor € 30 extra een Sponsoring Ticket te kopen. In plaats van € 369 betaalde je in 2024 dan € 399 (exclusief camper/caravan-toeslag).

Ga jij mee naar Expeditie Wildeman?