voor mannen

Expeditie Wildeman biedt vier dagen ruimte en steun aan mannen vanaf ca. 21 jaar.

Ruimte en steun om te doen wat er door jou gedaan (of gelaten) wil worden met respect voor de manier die voor ieder van ons in deze bijzondere tijden goed voelt.

Ruimte waarin niets moet, maar heel veel kan gebeuren.

Ruimte en steun om jezelf verder te ont-wikkelen, diepgaand contact met andere mannen te ervaren en met jouw talent dienstbaar te zijn aan het grote geheel.

Maar ook ruimte om lekker buiten te spelen en met elkaar te lachen.

Ik heb me niet eerder zo op mijn gemak gevoeld met/bij een groep mannen. Ik voel me nog steeds verbonden met het veld en put daar kracht en vertrouwen uit. Ik voel me rijk met nieuwe vriendschappen. En ik neem vaker de tijd om stil te staan, te wandelen en heb het vertrouwen dat het werk wel afkomt:) en als niet…. 🙂 AHO”

Teus van der Stelt

Light composer and video artist

Naast dat ik al een aantal jaren onderdeel ben van Mannencirkels zijn deze afgelopen dagen een primeur voor mij geweest. En wat voor één! Even niets te hoeven en tegelijkertijd ook weer wél. Maar dan in mijn eigen tempo in vrije keus waar mijn voeten mij naar toe leiden. Ik heb de tijd genomen om aan te komen en te landen in dit mannenveld. Tot rust gekomen, tot mijzelf gekomen en prachtige en leerzame ontmoetingen. Dit heeft mij goed gedaan en smaakt naar meer. Dank jullie wel!

Rogier van 't Klooster

Wat een reis heb ik gemaakt in deze bedding. Diep dankbaar dat ik opgevangen ben, vanaf het moment van aankomst én letterlijk. Hierdoor heb ik mezelf kunnen opvangen en is er écht iets veranderd in mij. Alle prachtige spiegels die ik heb mogen ontvangen en daarin ook voor andere mannen er mocht zijn. En wat een plezier heb ik gehad, de ingang van de hut op het zuiden, de boodschap kon niet helderder. Dank, grote dank aan de mannen die er letterlijk voor mij waren….. én mijn vader die zo aanwezig was. Dit weekend is voor mij life changing en zal nog lang na resoneren.

Rutger Paets

Autonoom kunstenaar

Wil je meer weten over het programma van Expeditie Wildeman?