Bevestiging reservering

We leven in onzekere tijden. Op het moment dat we dit schrijven zijn alle campings in Nederland gewoon open, maar we moeten er helaas rekening mee houden dat de Nederlands overheid in de loop van dit voorjaar (opnieuw) maatregelen treft om het aantal reisbewegingen naar en van campings te beperken. Vorig voorjaar werd bijvoorbeeld al het gemeenschappelijk sanitair op campings gesloten, waardoor recreatief verblijf door kampeerders feitelijk onmogelijk werd.

Annulering door ons

Mocht recreatief verblijf op Camping Wildeman in het weekend van 13 – 16 mei 2021 door de op dat moment geldende corona-maatregelen praktisch niet mogelijk zijn, dan zullen wij jouw verblijf annuleren en

a) de kosten van je reservering exclusief € 1,21 boekingskosten desgevraagd terugboeken op je rekening 

of

b) op jouw verzoek je tegoed als aanbetaling voor een andere activiteit van Coöperatie Wildeman (zoals Free Man van 10 t/m 12 september 2021 of het Wildeman Festival van 21 t/m 24 oktober 2021) op onze rekening laten staan.

Annulering door jou

Mocht recreatief verblijf op Camping Wildeman in het weekend van 13 – 16 mei 2021 – ondanks de op dat moment geldende corona-maatregelen – wèl mogelijk zijn, maar jij om de één of andere reden toch niet kunnen of willen komen, dan is annulering van je reservering helaas niet mogelijk.

Wil je een plek op Camping Wildeman reserveren?